Filmer

Hejsan mina kära läsare!!
Vad gör jag när jag har tråkigt, jo tittar på film!! Och här ska ni få lite filmtips..
Oh jag älskar Jane Austen och filmen Becoming Jane handlar om hennes liv. Jag älskar filmen och skulle kunna titta på den hundra ggr.

En svensk film om hur det är att vara tjej i skolan. Jag förväntade mig inte så mkt men blev glatt överraskad. Alla som pluggar till lärare eller redan är lärare borde titta på den här filmen.

Eftersom jag gillar fantasy så passade den här filmen mig. Tror många tycker att den är skit men det tycker inte jag :) Sen har ja inget emot och titta på en film med Alex Pettyfer. ;)

Blir det nån film idag? hmm jag är redan på G med IMDB och redan lagt i massa filmer i min watchlist! Så det blir säkert nån bra film idag igen :)
PusspåerRegn

Hejsan!!
Fan va trist väder det är i Vaggeryd. Kanke i hela Sverige skulle jag tro. Tänkte gå ut och cykla med syrran lite nu när hon har lärt sig cykla! Och vem va det som lärde henne? Jo hennes super syrra Marija! haha vi har också  övat på alfabetet och bokstäver varje dag nu och hon lär sig mkt snabbare än vad jag gjorde kan jag säga. Kvällens kärleksfilm ligger mellan Casablanca och Gone with the wind. Eller så kanske jag kollar på båda :) men det får vi se sen..  Nu ska jag skynda mig ut innan det börjar regna! pusspuss

Atonement

Dagens andra kärleksfilm var Atonement! Har kollat igenom IMDB: s topp kärleksfilmer och ska försöka se så många jag kan den här sommaren. Den här filmen va bra och det blev massa tårar.. buhuu jag vet men gillar ni kärleksfilmer så tycker jag att ni ska se den!

Water For Elephants

Det dummaste man kan göra när man saknar sin pojkvän är att titta på en kärleksfilm!! haha fyfan Spec med Robert pattinson.. Har ni inte tittat på Water for elephants så tycker jag att ni ska göra det!

Omega / Rolex

God morgon kära läsare!

Igår satt jag och letade efter en ny klocka. Ivan har köpt en Omega så nu blir jag också sugen på en. Dock är jag mer innne på Rolex men eftersom priserna är lite föör höga för min "inkomst" så kommer jag få vänta tills jag börjat jobba.. Och då kommer jag definitivt köpa en Rolex Datejust 16234!!!
Enkel och elegant. Klockan heter Omega De Ville Prestige 4574.31.00. Detta är då en herrklocka och det är perfekt för jag vill ha en större klocka. Tjejstorlekarna är för liten för min smak.

Min drömklocka. Rolex Datejust 16234. Finns i vitt guld också vilket jag tycker kan va snyggare.

Ivan Kontic


Miss my boy!! :(

Hej

Hello!!
Nu har jag varit lat med bloggandet men nu ska ja försöka bli bättre. Just nu är jag i döööötrista Vaggeryd och har inte så mkt o göra! Har det alltid varit så här tråkigt?? Ajja snart börjar jag jobba och då kommer dagarna gå lite snabbare! Som tur är kommer jag bara jobba 3 veckor och sen hoppas jag på en underbar resa med älsklingen min. Vart vi ska åka vet vi inte än, det får bli en spontan sista minuten resa.. :) Vi hittade en skit bra resa till Tunisien men är det ens säkert att åka dit? Samma sak med Grekland? Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer. Det värsta är väll att jag inte kommer kunna träffa Ivan på typ 4 veckor, och det har redan gått 1 vecka! :( Är så van att träffa honom när jag vill!! Men men hoppas på att tiden flyger förbi!
pusspuss

RSS 2.0