Sommar

Skönt väder ute, får bli en powerwalk med hunden!

:)

Hejsan kära läsare!
Jag har jobbat klart på Comforta och ska egentligen vara ledig den här veckan innan jag åker till Grekland. Meen min snälla farbror har åkt till Göteborg på Gothia Cup så jag måste jobba istället för honom! Så nu kommer jag jobba heeela veckan.. Ajja alltid bra med extra pengar til resan. Förra veckan beställde jag 2 bikini från H&M och en strandhatt! Känner att jag bara hittar massa ursäkter för att beställa mer o mer. "Men jag måste ha en extra bikini", "man kan aldrig har för många långklänningar", " Jag måste ju ha uv skyddande schampoo och balsam".. haha aa ni fattar vad jag menar. Jag ska packa ner 20 kilo till 8 dagar! Varför måste man alltid "behööva" ha med sig så mkt, när jag vet att det finns massa kläder som jag inte kommer använda? Jag får helt enkelt ta o börja packa i tid och verkligen försöka rensa och planera. Vill ju kunna köpa massa saker där nere. Nu ska jag snacka lite med min älskling innan jag lägger mig. Ni får ha en skön kväll.

Dagens köp


Rhodos

Hello kära läsare!
Ska lägga mig snart eftersom jag ska upp klockan 5 och jobba imorgon. Blev en snabb helg för mig, haha 1 dag. Har bara en vecka kvar att jobba och sen är jag fri. Bokade precis en resa till Rhodos och jag längtar! Här kommer några bilder på hotellet som vi ska bo på! :)

PAUS

Hejsan!!
Jag jobbar hela dagarna nu så kommer inte ha tid för bloggen! + Sen är det semester så då kommer jag inte heller ha tid. Så det får bli en bloggpaus! Hoppas ni har en bra sommar! pusspuss

RSS 2.0