Time Out!
Hej kära läsare.. just nu har jag fullt upp så kommer ta lite bloggpaus! pusspuss

Handboll

Oh så trist.. När alla kollar på Kroatien- Serbien matchen live måste jag sitta hemma och kolla från Internet. Faan! Jag kunde inte åka idag eftersom jag haft tenta och skulle inte hinna med båda.. Jaja jag ska åka imorgon och titta på Kroatien - Danmark iaf! Nu blir det lite packning och städning! På Fredag åker vi! :):)

Shopping!

Hejsan kära läsare.. Nästa vecka händer det massa saker! 19:e Har jag tenta. 20:e ska jag gå och kolla på handboll (Kroatien - Danmark) och den 21:a åker jag till Prag. Kommer bli helt underbart med en mini semester! :) Idag kom mina kläder från Nelly och sen blev det lite shopping på entre .. Bilderna är katastrofala men de får duga.
En stickad tröja från Vila!
Kjol från Nelly
Klänning från Nelly
Ljusa jeans från Nelly
Lackleggings från MQ
Skjorta från MQ
Skjorta från Gina Tricot
Kjol från Gina Tricot

Wiie

Nu är flyget bokat till Prag.. Vi åker den 21 Januari och är där till den 26:e! Kommer bli så skojj! :)
Jag och Ivan åker..
Och Vedde och Jasna! :)

2011

Här kommer lite bilder från nyåret. Kameran följde inte med senare på kvällen. :)

Prag

Hejjsan!!
Idag vaknade jag halv 2.. :S helt sjukt.. Men det är inte konstigt eftersom jag somnade vid 3 tiden. Igår spenderade jag min dag med att leta efter resor. Först var planerna riktade på Paris, men sen efter lite läsande så insåg vi att man inte vill slösa en Parisresa i Januari. Vi vill uppleva Paris på våren när det är lite varmare. Istället blir det en resa till Prag. Ivan bodde i Prag en hel termin och han känner till Staden ganska bra så vi slipper slösa massa tid på att leta efter metro och bussar. Just nu kan jag inte säga mer om resan och vilka det är som ska med eftersom allting inte är 100% än, men flyget måste bokas snart och ett mail är skickat till hotellet! Resan får bli som en "belöning" eftersom jag först måste fixa 2 tentor innan vi åker. Så nu ska jag sätta mig och plugga.. pusspåerLängesen


RSS 2.0