Prins Bernhard

Hejsan kära läsare!!
Idag är jag GLAD!! Ivan kommer hit idag och imorgon åker vi tillbaka till Skåne och där ska vi fira nyår. Mina nyårsplaner är klara och nu börjar jag se fram emot firandet. Förfesten kommer vara i min byggnad och senare sticker vi till en båt som är en nattklubb (prins Bernhard). Här ser ni lite bilder på båten!

Skor

Dessa två par skor fick jag med mig hem idag! Tack älskling! :)2011

Nyår hit och nyår dit.. jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyår! Ni kanske tycker att det är på tiden o veta eftersom det bara är några dagar kvar, men vet ni vad.. Jag skiiiiter ii!! haha nej men seriöst, jag kan lika gärna sitta hemma och kolla på en film. Så mycket bryr jag mig om nyår.
Och alla som tjatar om hur ruttet 2010 har varit och att 2011 kommer bli bättre. GET OVER IT!! Det blir vad man gör det till! Ni får ursäkta mig, jag har vaknat på fel sida.. nu ska jag ta en dusch och ha en skit bra dag! :)

pusspåer

Vampire Diaries

Hejsan kära läsare.. Har precis återställt min router så just nu sitter jag vid min datorn och har Internet!! Yeey och helt själv gjorde jag allt :) Vem sa att man behöver killar till allt? hehe Idag ska jag vara duktig och plugga lite, har en tenta som närmar sig och tiden flyger bara förbi. Men innan jag sätter igång ska jag titta på 1-2 hmm kanske 3 avsnitt av Vampire Diaries. I början var jag lite skeptisk till serien och tänkte att det bara var en kopia av Twilight men nu tycker jag att den är ganska bra! Marija <3 Vampires haha


:)

Hejsan kära läsare.. Orsaken till att jag inte har skrivit mkt i bloggen är för att jag inte kan fixa internet här hemma.. :S blir ju helt galen. Men imorgon ska jag återsälla min router och fixa skiten. Här hemma händer det inte så mkt, jag har bakat, städat och "pluggat".  Jag har en tenta i Janurai så jag har inget riktigt jullov som alla andra. Nu ska jag försöka plugga lite.. Ni får ha en super bra jul och ett gott nytt år! :)

13 December 2007

Hello kära läsare! Jag har varit dålig med uppdateringen men jag har tenta på Torsdag så jag har massa plugg. Idag är det i alla fall Lucia och jag tänkte lägga upp lite bilder från den 13 December 2007 när jag var lucia i gymnasiet. Kolla så liten man va.. ahaha

Hehe

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Goran 55 år

Mateas pappa Goran fyllde 55 år och det skulle firas. Det blev en lugn kväll med god mat och bra sällskap. Här har ni lite bilder från kvällen.
Vedde, Matea, Ivan, Jag och Goran
Jozo, Ivan, Jag och Vedde
Älsklingen och jag
Jag :)
Systrarna Susa, Matea och Maja
Vedde och Matea
Goran, Rade och Jozo
Jag :)
Vedde och jag
Cake time! :)

Hbg

I helgen var jag hos mina Kontic grabbar och det va lika skojj som vanligt. Jag och Vedde fick för oss att pynta lägenheten och började snabbt rota i förrådet och i källaren. Till slut visade det sig att deras farsa hade slängt deras julgran vid flytten så jag och Vedde fick åka till Maxi o köpa en ny gran o lite pynt. Jozo (Ivans farsa) drogs med i julstämningen och hjälpte till med alla stjärnor osv, Ivan däremot satt och "pluggade" haha tråkmons!!

Kenza

Kolla vem man såg idag på Entre. Fyfan va mkt folk det va.. tänkte först ställa mig i kön för o fixa en autograf åt syrran men det va för mkt folk och jag var för trött!
Hon är lika fin i real life som på alla hennes bilder!

Hår!

Hejsan..
För 2 dagar sen la jag i en vanlig toning i håret och allt blev grått! KATASTROF! Så jag fick helt enkelt åka till frisören och göra avfärgning och färga om det. Avfärgningen slet ganska mkt på topparna så det fick klippas! Ja nu har jag skit kort hår men nu ska jag låta det växa ut och inte pilla på det mer! hehe

RSS 2.0